Hlavní navigace

Eset vylepšuje NOD32 i Smart Security

19. 8. 2016

Sdílet

 Autor: Eset
Nové verze – varianty 10 -- svých bezpečnostních řešení NOD32 a Smart Security představil Eset. Nabízejí mj. ochranu před skriptovými útoky či zabránění zneužití webové kamery.

Eset zahájil prodej nové řady produktů pro SOHO a domácnosti. Nabízejí řadu nových funkcí, mezi které patří například ochrana před skriptovými útoky, která je součástí antivirové ochrany NOD32 Antivirus.

Smart Security navíc nově obsahuje ochranu webové kamery - uživatel může jednoduše povolit nebo zablokovat aplikace (dočasně i trvale), které se snaží webkameru použít.

Cloud24

 

Nové funkce v bezpečnostních řešeních Esetu podle výrobce

  • Ochrana před skriptovými útoky detekuje útoky škodlivých skriptů, které se snaží zneužít prostředí Windows PowerShell, a Javascriptové útoky ve všech běžných internetových prohlížečích. Funkce je obsažena ve všech uváděných produktech.
  • Ochrana domácí sítě umožňuje otestovat domácí router na různé zranitelnosti, jako je slabé heslo nebo neaktuální firmware. Poskytuje seznam aktuálně připojených zařízení a uživatel je může pro lepší přehlednost řadit do různých kategorií. Funkce je obsažena v produktu Smart Security.
  • Ochrana webkamery monitoruje všechny procesy a aplikace běžící na počítači a upozorní uživatele na nestandardní použití webové kamery. Funkce je obsažena v produktu Smart Security.

Byl pro vás článek přínosný?