Hlavní navigace

3D projektor Optoma HD131Xe

3. 9. 2014

Sdílet

 Autor: IDG
získal ocenění za bezkonkurenční poměr ceny a výkonu

 

Výběr projektoru pro kvalitní domácí kino, který by poskytl vynikající Full HD obraz ve 3D a přitom byl cenově dostupný, je často velmi složitým úkolem. Řešením může být špičkový projektor Optoma HD131Xe, který najde uplatnění jak v domácnosti při sledování filmů ve Full HD kvalitě, hraní her, tak i ve firmách při prezentacích, či školeních. Zážitek velmi se podobající kinu lze navodit díky extrémnímu zvětšení projekce, přístroj totiž umožňuje promítat obraz až do velikosti 300“!

HD131Xe je vybaven technologii BrilliantColor pro dokonalé zpracování obrazu, která divákům přináší ohromující a živé barvy. Pomocí šesti samostatných primárních a sekundárních barev dosahuje nové úrovně výkonu a řízení barev, přičemž v porovnání s konvenčními technologiemi zvyšuje svit až o 50 procent.

Projektor se pyšní jasem 2500 ANSI, který ještě více zdůrazňuje působivou hloubku trojrozměrných efektů s dokonale vyváženými barvami. Výjimečných detailů ve světlých i tmavých scénách dosahuje i díky vysokému kontrastu 18000:1. Výsledkem jsou přesné, realistické obrázky anebo hraní her v úchvatném trojrozměrném požitku.

To vše podtrhuje zajímavá cena projektoru, která se v balíčku s aktivními 3D brýlemi dostala již na 19 tisíc korun. Zabudovaná technologie Eco+ navíc přispívá ke snižovaní spotřeby elektrické energie a zároveň prodlužuje životnost lampy až na šest tisíc hodin. To v konečném důsledku výrazně snižuje náklady na provoz.

 

ICTrocenka

Cena od 16990 korun

www.optoma.cz

Byl pro vás článek přínosný?