Hlavní navigace

Phablet pro velké ruce: Xiaomi Mi Max

23. 5. 2016

Sdílet

 Autor: Xiaomi
Nejsme sice ve SmartWorldu fanoušky telefonů s velkými displeji (není třeba rozebírat), ale nevadí nám o nich psát. Telefon s velkým displejem, o kterém budeme psát dnes, nese logo čínské společnosti Xiaomi.

Nejsme sice ve Smart Worldu fanoušky telefonů s velkými displeji (není třeba rozebírat), ale nevadí nám o nich psát. Telefon s velkým displejem, o kterém budeme psát dnes, nese logo čínské společnosti Xiaomi.

Jmenuje se Mi Max a má displej s (nesmyslnou) úhlopříčkou 6,4 palce a rozlišením Full HD. Jedná se o zařízení střední třídy. Uvnitř se nachází procesor Qualcomm Snapdragon 650. K dispozici budou dvě varianty se 2 GB operační paměti RAM a 16 GB místa pro ukládní dat, a také 3 GB paměti RAM a 32 GB pro ukládání dat.

Co se kamery týče, je zde senzor s rozlišením 16 megapixelů na zadní straně a 5 megapixelů má přední kamera. Nechybí technologie LTE, WiFi, Bluetooth 4.1, GPS/Glonass. Operačním systémem je MIUI 8, což je vlastně převlečený Android 6.0 Marshmallow. Pokud se vám tento smartphone líbí, můžete si ho zakoupit skrze internetový obchod Gearbest.com.

Byl pro vás článek přínosný?